Panorame 360°


Tel: 0770436958


Contact-FotoNext

Despre Noi

Noi realizam prezentari panoramice la 360°. Suntem pasionati de lumea virtuala a panoramelor 3D. Prezentarea unei locatii, indiferent de ce tip este ea, prin intermediul imaginilor 360°, reprezinta una dintre cele mai moderne si spectaculoase metode de prezentare. Compusa din mai multe panorame, prezentarea 3D ofera o vizualizare de 360° in plan orizontal si 180° in plan vertical, observatorul avand posibilitatea deplasarii in interiorul locatiei respective intru-un mod interactiv.

Suntem perfectionisti in ceea ce facem, fiind atenti la detalii astfel incat sa surprindem cele mai sugestive unghiuri ale locatiei, pentru un efect spectaculos maxim. Pentru a reusi, folosim aparatura de ultima generatie si softuri puternice si actualizate.

Daca administrati o locatie gen restaurant, club, sala de sport, clinica, agentie imobiliara, magazin, pensiune, muzeu etc. nu ezitati sa ne contactati, pentru realizarea unei Prezentari Panoramice Interactive la 360°! Traficul de vizitatori pe situl dumneavoastra va creste simtitor iar acestia vor putea sa-si faca o imagine clara si reala a ceea ce oferiti.

Subscrieti pentru a primi noutati 🢥

EXECUTIE

Viziune si claritate. Nimic nu este la voia intamplarii. Avem un proces simplu de executie, de la fotografierea locatiei, etidarea si prelucrara imaginilor, pana la integrarea turului panormaic pe websitul dumneavoastra.

RAPIDITATE

Timpi de executie mici, stabiliti anterior demararii proiectului, functie de complexitate: fotografii, informatii, harti, planuri. Numarul locatiilor, ramane totusi principalul criteriu care influenteaza timpul de executie.

RESPONSIVITATE

Tururile panormice 3D pe care le realizam se pot vedea la fel de bine, atat pe desktop si monitoare, cat si pe tablete si telefoane mobile, atat in vizualizare landscape cat si in cea portret.

ACCEPT

Doar dupa ce va dati acceptul, proiectul va fi finalizat. Suntem deschisi si maleabili. Putem aduce modificari pe parcursul executiei, pentru a va satisface toate asteptarile.

Tururile Panoramice permit o vzualizare de 360° in plan orizontal
si o deplasare interactiva prin toate punctele de interes ale unei locatii.

Realizarea

Iată o prezentare generală a modului în care abordăm fiecare proiect nou:

Pregatirea»Ne contactati telefonic, pe mail, sau prin pagina de contact a sitului.

»Stabilim o intalnire, la fata locului, si fixam detaliile proiectului.

»Va trimitem o oferta de pret incluzand tot ce am stabilit.

»Acceptati oferta de pret, stabilim ultimele detalii si data demararii proiectului.

EXECUTIA»Pregatirea locatiei in vederea fotografierii, pana in cele mai mici detalii.

»Executia fotografiilor in punctele de interes stabilite.

»Editare imagini, imbinarea lor in panorame, iar acestea in turul panoramic.

»Adaugare accesorii: texte informative, harti, meniuri, imagini, videoclipuri.

Livrarea»Propunem prima varianta si v-o aratam pentru observatii pertinente.

»Primim feedback-ul si facem modificarile sugerate.

»Va prezentam varianta finala. Totul este acum PERFECT!

»Livram materialele finale si integram turul panoramic pe website.

Portofoliu