Panorame 360°

TURURI PANORAMICE 360°

 

Tururile virtuale la 360° sunt cea mai dinamica si interesanta metoda de prezentare si promovare a unei locatii. Fotografia panoramica este formata dintr-un set de fotografii luate din diverse unghiuri si lipite intre ele prin softuri specializate care pot genera panorame sferice la 360°. Imaginati-va ca sunteti in interiorul unei incaperi si va uitati in sus, in jos, in stanga, in dreapta…va uitati atent la detalii si doriti sa mariti un detaliu. In mod natural nu ati putea face acest lucru decat daca va apropiati fizic de acel detaliu. Panorama insa, va ofera acest beneficiu. Panorama reprezinta "caramida" care sta la baza constructiei unui tur virtual 360°. Un tur virtual, este format dintr-o imbinare de mai multe panorame, printre care ne putem deplasa. In acest mod se prezinta complet si complex, in mod interactiv, o locatie.

In cadrul tururilor virtulae, se pot integra butoane care executa actiuni, meniuri orizontale sau verticale, fisiere cu muzica, fotografii sau galerii de fotografii, filme de pe Youtube sau Vimeo, pagini de informatii, linkuri catre alte situri, harti interactive, sigle cu firma sau afacerea Dvs. Deplasarea in interiorul turului se poate face in mai multe moduri: prin sageti (hotspoturi), prin meniuri orizontale sau verticale sau chiar prin hartile interactive pe care sunt figurate locatiile panoramelor. Tururile virtuale pe care le realizam, permit vizitatorilor sa vizualizeze zonele dintr-o locatie intr-un camp de vedere complet de 360°, in mod interactiv. Daca o poza inlocuieste 1000 de cuvinte, un tur virtual face mult mai mult. El transpune efectiv vizitatorul in locatia respectiva, acesta avand astfel posibilitatea sa stie dinainte, daca aceasta corespunde asteptarilor sale. Pentru locatii cu adevarat interesante, un tur virtual constituie un instrument foarte puternic de promovare a afacerii Dvs. Situl Dvs. va deveni mult mai atractiv pentru vizitatori, ceea ce va conduce la o popularitate mai mare si la o mai buna pozitionare.

Avem un proces simplu de realizare, de la fotografierea locatiei (locatiilor), pana la implementarea turului pe situl Dvs. Datorita modului de realizare si atentiei la detalii acordata, tururile panoramice pe care le facem, sunt responsive, adica sunt vizibile in principiu pe orice device uzual. Mai mult, vizualizarea pe ecrane mici (ecranele telefoanelor) este simplificata, pentru o mai buna acuratete. Totusi pentru a va putea bucura de efectul spectaculos al unui tur virtual la 360°, se recomanda vizualizare pe un ecran cat ma mare, in modul landscape si full screen.

Oferta noastra de panorame si tururi virtuale are un domeniu foarte larg de aplicabilitate dar incercam sa enumeram cateva din categoriile la care ne-am gandit ca s-ar potrivi mai bine: agentii imobiliare, ansambuluri rezidentiale si proprietati imobiliare, hoteluri, restaurante, centre spa, galerii de arta, magazine, centre comerciale, showroom-uri, ballroom-uri si lista poate continua...

Pentru alte detalii, mod de lucru, preturi, contactati-ne !  (click aici)

Mai sus aveti cateva exemple, care sa va lamureasca...

Comentariile sunt închise.