Marturii Botez

MARTURII FOTO

Ce sunt marturiile foto? Sunt fotografii facute in momentul primirii invitatilor, la restaurant, atunci cand se ciocneste un pahar de sampanie, pe care le editam (luminozitate, saturatie, contrast, cropuire) si le printam in format 15×10 cm, pe hartie kodak de foarte buna calitate. Prin procedeul special de print se aplica pe fotografie si un lac transparent, care o protejeaza. Le vom pune apoi in plicuri albe, colorate sau personalizate.

Aceasta operatiune dureaza functie de numarul invitatilor, dar inainte de sfarsitul evenimentului toti vor primi o  marturie foto ca amintire. Astfel vor avea parte de o surpriza de mare efect. Se pot personaliza cu grafica stabilita anterior, de comun acord. Puteti veni cu propriile idei, noi le vom transpune in practica.

Pretul marturiilor foto este de 5 lei/buc cu plicuri simple albe incluse, si grafica inclusa, minim 60 de bucati. Acest serviciul necestita prezenta unei a doua persoane, ca ajutor de fotograf. Eventualele personalizari pntru plicuri se fac inainte de nunta si necesita costuri suplimentare.

Ce sunt marturii magneti? Sunt tot marturii fotografice, printate inkjet pe hartie foto magnetica groasa, de 0,75 mm, de foarte buna calitate, la dimensiunea de 10×7 cm. Ele vor fi expuse pe o tabla magnetica, undeva in incinta restaurantului, iar invitatii isi vor alege singuri magnetul. Pretul marturiilor magneti este de 6 lei/buc si este necesar de asemenea un minim de 60 de buc pentru acoperirea costurilor.

Comentariile sunt închise.