ALBUME

ALBUME FOTOGRAFICE

Un album, cu grafica personalizata, reprezinta o amintire, care va ramane peste ani. Pe langa aspectul estetic deosebit, albumele fotografice, au o mare rezistenta in timp, datorita calitatii printurilor foto si materialelor folosite.

Realizam albume foto profesionale tip photobook pentru nunti si  botezuri, precum si albume pentru absolventi, in toate etapele scolare, incepand cu scoala generala, liceu, pana la facultate.

Albumele au interiorul format din file groase, printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate. Se realizeaza intr-o mare gama de dimensiuni.

In cazul albumelor de absolvire, sedinta foto, inclusa in pret, se desfasoara, fie in scoala, fie intr-o locatie aleasa de comun acord, cu aparatura profesionala si fotograf profesionist.

Grafica e adaptata si personlaizata pentru fiecare eveniment, fotografiile din album fiind atent selectionate si  editate.

Copertile albumelor de nunta si botez sunt realizate din piele, piele ecologica, sau material textil  intr-o mare varietate de culori, texturi si modele.

Pentru albume absolvire folosim coperti groase din hartie fotografica, plastifiata lucios pentru protectie.

Comentariile sunt închise.